vineri, 4 februarie 2011 | By: cLara285

Vesnicele intrebari

Oare poezia si muzica isi mai au locul in sufletele noastre intr’o lume dominata de tehnologie si muzica electronica?
Oare mai exista dragoste adevarata sau doar interesata?
Oare mai e cineva in lumea asta care sa ne invete ce sunt cu adevarat aceste lucruri?
Oare?

Sunt intrebari pe care mi le pun din ce in ce mai des, intrebari al caror raspuns persista in confuzie. Exista oameni cu sufletul pur, poate, undeva. Numai acestia ne pot invata ca dragostea este poezia simturilor si muzica ingerilor. E poate sentimental cel mai des inatalnit, sau cel mai des “mimat” de diferite persoane care doresc sa ajunga sus. Sus unde? In functii, in grade, pe scara sociala.
Astazi omenirea nu mai sta sa asculte ce ii spune inima, ce ii dicteaza sufletul, face numai ce vrea si orice poate ca sa ajunga acolo. Acolo? Oare e chiar locul in care vrem sa ne aflam? Daca toata lumea ar ajunge “sus” cine ar mai ramane jos, sa faca treburile marunte? Lumea ar devein un haos cu prea multi prosti cu diploma aflati la conducere.
Dar poate totul se va schimba, POATE….Oare?

1 comentarii:

Little leisure spunea...

"Oare mai e cineva in lumea asta care sa ne invete ce sunt cu adevarat aceste lucruri?"Sau oare daca ne-ar invata la un moment dat nu ar renunta ? ... mii si mii de intrebari fara raspuns concret......"poate" e singurul raspuns ce apare in unele cazuri ,dar cu ce ne ajuta ...si noi raspundem in sinele nostru tot cu poate...

Trimiteți un comentariu